Om Paragraf Plus

I Paragraf Plus får I konkrete og simple råd uden eksotiske søforklaringer. Ofte er det slet ikke så kompliceret.

Advokater i øjenhøjde

Vi hjælper jer med at tage stilling og er ikke blege for at komme med en konkret anbefaling. Vi vil hellere give et godt og ærligt råd end et populært her og nu-råd.

Når I er kunder hos os, sparrer vi gerne med jer om alle dele af virksomheden eller organisationen. Også det, der ikke specifikt har med jura at gøre.

Har I brug for andre kompetencer, end I og vi har, hjælper vi gerne med at finde andre specialister, og vi kan også koordinere det samlede hold, så vi gør det så nemt som muligt for jer. Så kan I bedre fokusere på jeres kerneforretning.

Hvad koster advokathjælp?

Hos os betaler I kun for den rådgivning, I får. Vores priser er gennemsigtige, så I ikke skal være bange for at blive overraskede over advokatregningen.

Ved en række opgaver, kan I få en fast pris for advokatarbejdet. Ved andre opgaver afregner vi efter tidsforbrug. Det er typisk ved løbende rådgivningsopgaver.

Når vi afregner efter tidsforbruget, får I et estimat på forhånd. I betaler hver måned, så I let kan følge med i, hvad I betaler for.

Vi kan hjælpe jer med advokatbistand, uanset om I gerne vil kunne ringe løbende og spørge advokat Bruno Månsson eller advokat Lene Juel til råds, eller om I foretrækker kun at få advokathjælp til afgrænsede opgaver.

Vi rådgiver

Vi har en lang række fonde og foreninger, som vi er stolte af at kunne repræsentere.

Vi opdaterer!

Vores hjemmeside er under opdatering, men vi er naturligvis stadig tilgængelige på telefon eller mail.

Paragraf Plus Advokater
Rådhusstræde 6, 2. sal, 1466 København K
Telefon: +45 7199 4044
Mail: info@paragrafplus.dk